Levyt

Philomela on levyttänyt 9 omaa CD:tä vuosina 1990 – 2018 ja julkaissut myös musiikkivideoita. Levyjä myydään konserttien yhteydessä, ja aiemmin levytettyjä albumeja voi tilata myös Alba-levy-yhtiön verkkokaupasta. Lisäksi levyjä voi tilata tämän linkin kautta.

Samsara, 2018

Uusinta levyä Samsara myydään hyvin varustelluista levykaupoissa kautta maan sekä lukuisissa verkkokaupoissa.  Voit tilata levyn myös tästä linkistä. Levy on saatavissa myös spotifyssa.

ED640ACF-BBDC-4212-85E4-DC683FF596E6

LIght_kansi

 

Philomela Light 2011 (Plastinka)

Tämä levy ei ole mikään kevytuote.  Philomela Light on painava paketti eri vuosikymmeniltä poimittuja pop- ja iskelmäklassikoita Philomelan näköisiksi sovitettuna.  Saatavilla verkkokaupoista ja hyvin varustelluista levykaupoista  ympäri Suomen.

 

 

 

joululevyJoulun sydänyö 2007 (Alba Records)

Suomalaisen joulun kuulautta, kirkkautta ja hiljaisuutta Philomelan joululevyllä. Mukana perinteisiä joululauluja ja uusia sävellyksiä Mia Makaroffilta, Päivi Ojanperältä, Aija Puurtiselta ja Sanna Kurki-Suoniolta. Osta levy Alban verkkokaupasta.

 

mieli

 

Mieli, 2004 (Alba Records)
Sanna Kurki-Suonion, Anna-Mari Kähärän, Tellu Turkan ja Toni Edelmannin sävellyksiä yhteisenä teemanaan tunteet ja tunnelmat. Lähes kaikki levyn kappaleet on sävelletty tai sovitettu 2000-luvulla. Osta levy Alban verkkokaupasta tai Amazonista.

 

tuulennostatus

 

Tuulen nostatus, 2001
Tampereen Sävelen Grand Prixin kunniaksi tehty single. Modernia ja raikasta musiikkia mm. Sanna Kurki-Suoniolta, Anna-Mari Kähärältä, Mari Kaasiselta ja Toni Edelmannilta. Loppuunmyyty.

 

rakkausrepii

 

Rakkaus repii jäsenet, 1999
Vuoden kuorolevy 1999 -palkinnon saanut Rakkaus repii jäsenet kätkee sisäänsä Markku Kilpiön Sapfo-sarjan sekä Tellu Virkkalan suuren suosion saavuttaneen Suden Aika -teoksen. Loppuunmyyty.

 

 

indreams

 

Philomela in Dreams, 1997
Levy sisältää modernin kuoromusiikin klassikoita kuten Einojuhani Rautavaaran Lorca-sarjan ja Erik Bergmanin Dreamsin. Tilaa Alba Recordsin verkkokaupasta tai Amazonista.

 

 

sydjoulu

 

Sydämeni Joulu, 1992
Uutta ja perinteistä joulutunnelmaa. Levy on valitettavasti loppuunmyyty. Muutamia levyn lauluja löytyy CD-kokoelmalta ”Christmas Carols from Around the World” (Naxos).

 

 

satakieliSatakieli, 1990
Philomelan ensimmäisellä levyllä soi suomalainen runous. Loppuunmyyty.

 

 

Lisäksi äänitykset kokoelmille:

Korpimaan lauluja (Toni Edelmann, Minerva Kustannus)

Les Chants De La Terre (Tamia Valmont, Universal)