Philomela puput

image

Napi-napi, tykkäsit kuitenkin!
Philomela pupuili Lallin malliin Putouksessa pyhäinpäivänä

Eipä tiedetty vielä alkuviikosta, että sympaattinen Putous-hahmoLoordi Lally kutsuisi meidät pupuköörikseen pyhäinpäivän retro-Putoukseen ja sen Syksyn hahmosävel -kilpailuun. Perjantaina vedimme ensimmäisen harjoituksen Pasilan studioilla Niina Koposen alias Loordi Lallyn kanssa, ja kuinka ollakaan dirlandaatja lanteet alkoivat heti vispata Lallin malliin. 

Lauantaina parkkeerasimme Pasilaan jo kolmen aikaan harjoituksia ja kenraalia varten. Kenraalissa näimme vilauksen myös Lallyn kilpakumppaneista – Svetlana Rönkön kasakkapartioineen, Kissi Vähä-Hiilarin lihaskimppukavereineen sekä Rontgoteus Hittavaisen ja hänen kuuluisan väliloikkansa.

Pukuhuoneessa kävi melkoinen säpinä, kun 19 Philopupua tupsutti puuteria, kähersi hiussuortuviaan ja kertasi stemmoja ennen h-hetkeä. Käytimme odotusajan hyödyksi myös laulamalla joulukonserttimme repertuaaria.

Seurasimme suoraa lähetystä pukuhuoneessamme ennen kuinmeidän vuoromme Lallyn kanssa tuli kolmannen mainoskatkonjälkeen. Sitä ennen lavalla oli käynyt jo liuta Putous-hahmoja esittämässä oman hahmosävelensä. Kulisseissa kuhisi, näyttelijät olivat hyvin keskittyneen näköisiä, mutta myös rentoja ja hyväntuulisia.

Svetlana Rönkön shown jälkeen Loordi Lally jammaili lavalle Heikki Paasosen haastateltavaksi ja pian kuulimme avainsanan ”puput”. Kipitimme lavalle pupunaamarit kasvojen peittona ja pian lavalla kaikui Lallyn sikermä. Dirlandaan kohdalla pupunaamiot saivat kyytiä ja pääsimme joraamaan Lallyn kanssa oikein kunnolla. Puolitoistaminuuttinen oli ohi hetkessä, mutta nautimme siitä kyllä täysillä.

Kaikkea sitä pääseekin kokemaan Philomelan riveissä! Mitähän seuraavaksi? ”Ei voi tietää, napi-napi, mut tykkään kuitenkin!”Päivän paras uutinen oli, että Loordi Lally pääsi jatkoon! Ja Philopuput poistuivat tyytyväisinä omiin koloihinsa.

Jos lauantai-illan Putous jäi näkemättä tai jos haluat fiilistellälisää, katso show alla olevasta linkistä.
Lally ja puput kohdasta 00:55:22.
http://www.katsomo.fi/?progId=396610