Tilaa Philomela

PHILOMELA – MUSIIKKIA JA ELÄMYKSIÄ TAPAHTUMIINNE YMPÄRI VUODEN

Tilausesiintymiset, tilauskonsertit, lippupaketit, yritystilaisuudet, orkesteri-, teatteri- ja festivaaliyhteistyö – musiikkielämyksen tarjoaa Philomela.

 

Philomelan tilausesiintymiset

Haluatko tarjota asiakkaillesi, henkilöstöllesi, vieraillesi tai yhteistyökumppaneillesi koskettavan konsertin tai piristävän pikkujoulutilaisuuden? Philomela toteuttaa sen mielellään. Saamamme palautteen mukaan vieraat ovat Philomelan esitysten jälkeen kiitelleet isäntiään vuolaasti ainutlaatuisen ja yllättävän musiikkielämyksen järjestämisestä. Lähes 30 vuoden kokemuksella Philomela esiintyy kymmeniä kertoja vuodessa niin kotimaassa kuin maailmallakin. Ammattimaisella asenteella toimivan kuoron monipuolinen ohjelmisto ja erikokoiset kokoonpanot (4-40 laulajaa) ovat käytettävissä tilauskonserteissa, yritysten ja yhdistysten tapahtumissa, edustustilaisuuksissa, tuotelanseerauksissa, yksityistilaisuuksissa, kirkollisissa tilaisuuksissa  sekä musiikki- ja teatterifestivaaleilla. Olipa tilaisuuden vieraiden enemmistö naisia tai miehiä, Philomelan aito naisenergia, herkkyys ja vahva ilmaisuvoima tekevät heihin vaikutuksen.

Tilauskonsertit ja dramatisoidut esitykset

Philomelan konsertit tarjoavat musiikillisia ja visuaalisia elämyksiä ympäri vuoden. Olipa joulu tai äitienpäivä, Kalevalan päivä tai kansainvälinen naistenpäivä, kirkko tai kapakka, Philomelan ohjelmistosta löytyy sopiva konserttikokonaisuus tilattavaksi minne vain. Voimme kutsua konserttiin mukaan myös tilaajan toivoman solistin säestäjineen. Philomelalta voi tilata kokonaisen konsertin tai lippupaketteja kuoron itse järjestämiin konsertteihin, erityisesti joulukonsertteihin eri puolilla Suomea.

Philomelan käyntikorttiteokseksi on muodostunut 45 minuutin pituinen Suden aika, joka rakentaa alati muuttuvan äänimaiseman 40-120-henkisen yleisön ympärille. Teos on erittäin visuaalinen ja voimakkaita tunteita herättävä nuoren naisen kasvutarina, joka sopii yhtä hyvin naisille kuin miehillekin. Sitä on esitetty lähes 150 kertaa eri puolilla maailmaa, ja teoksen vahva visuaalinen tarina on ylittänyt kaikki kielimuurit.

Uutuutena dramatisoituun repertuaariimme on tullut konserttikokonaisuus otsikolla Naisen muotoinen. Siinä Sirkka-Liisa Sass’in laulut kuljettavat kuulijoita läpi monien tunnelmien ja tyylilajien hirtehishuumoria unohtamatta. Esityksen kesto on 1 tunti, ja siitä voidaan räätälöidä myös lyhyempiä versioita. Esitys on alun perin suunniteltu Musiikkiteatteri Kapsäkkiin, mutta se sopii myös konserttisalissa tai teatteriravintolassa esitettäväksi.

Yritystapahtumat ja edustustilaisuudet

Philomela tekee tapahtumastanne vaikuttavan, olipa kyseessä laulutervehdys konferenssin avajaisiin, yllätyksellinen äänimaisema tilaisuuteen saapuville vieraille, väliaikanumero illallisille, tuotelanseeraus, muotinäytös tai asiakastapahtumaan liittyvä kokonainen konsertti. Philomelan musiikkiesitykset voidaan pilkkoa useaan osaan tapahtumanne muun ohjelman osaksi. Jos tilaisuuteesi riittää koko kuoroa pienempi ryhmä, ota silloinkin yhteys puheenjohtajaamme: Johanna Sauramäki, p. 050 548 1793.

Orkesteri-, teatteri- tai festivaaliyhteistyö

Philomela on aina valmiina yhteistyöhön tapahtuma- ja festivaalijärjestäjien, teattereiden ja sinfoniaorkesterien kanssa. Philomela on esiintynyt lukuisia kertoja sinfoniaorkestereiden naiskuorona tai sekakuoroteoksissa sekakuoron naispuolikkaana. Myös teatteriesitysten kuorona toimimisesta Philomelalla on kokemusta, olipa esityksiä 9 tai 99 saman tuotantokauden aikana.

Olemme käytettävissä aina kun tapahtumanne kaipaa elävää, koskettavaa ja laadukasta musiikkielämystä.

Yhteistyöterveisin

Maria Soini, puheenjohtaja, president@philomela.fi

Marjukka Riihimäki, taiteellinen johtaja, marjukka.riihimaki@gmail.com, p. 040 1897025