Samaan aikaan toisaalla…

Sitä luulisi, että kolme iltaa viikossa riittäisi sammuttamaan sitkeimmätkin lauluhalut, mutta ehei; erään rankan kuoroviikon päätteeksi Philomelan iskujoukko suunnisti vielä itähelsinkiläiselle studiolle laulun lahja hikisissä kainaloissaan. Täytyy myöntää, että nätti paketti saattoi hiukan rypistyä ja kauhtua matkalla, mutta ”kaikki pelaa”-henkinen suoritus vedettiin kuitenkin reippaassa urheiluhengessä maaliin saakka.

joukkue
(Reipas urheiluhenki ei enää pikkutunneilla ihan tarttunut filmille. Philoiskuryhmän yksi edustaja kuvassa oikealla, toinen otti tämän tasokkaan kuvan. Mukana myös iskuryhmiä ainakin Akateemisesta laulusta ja Musiikkitalon kuorosta.)

Vaan olipa jälleen ilo tehdä töitä ammattimuusikoiden kanssa! Erityiskiitos Akille, joka rohkeasti hyppäsi Marjukan saappaisiin kuoronjohtajana, sekä Aakelle, jonka autotune-ekspertiisi saattaa osoittautua hyvinkin arvokkaaksi. Varsin tarttuva Tommi Liimatta -klangi istuu kivasti myös tähän meidän kovasti kohkattuun Auerbachiin (”slightly howling with each note”).

akijohtaa

Aki Lääkkölä ja jännät paikat.

Kahden studiolla vietetyn illan remakoita tuloksia voi kuulla Absoluuttisen nollapisteen keväämmällä julkaistavalta levyltä Pisara ja lammas (II), ja esimakua tässä. Katsokaa! Siellä vilahtaa kuoro!