Philomela

Philomela – Ääni ja tunne, johon haluat jäädä. Philomela välittää vahvoja tunteita ja koskettavia tarinoita. Philomela on keskittynyt suomalaiseen ja pohjoismaiseen, usein kansanperinteestä kumpuavaan musiikkiin. Helsingissä toimiva Philomela on perustettu 1984.

Facebook

Philomela
Philomela3 päivää sitten
Miten mahtava ilta! Let's change the rules – Choirs for Ecocide law toi Musiikkitaloon upean kattauksen kuorolaisia ympäri Suomen. Oli hyrisyttävän hieno fiilis laulaa suurkuoron ympäröimänä ja olla osana tukemassa luontokatoon liittyvän lain muuttamisen puolesta.

Kiitos upeat kanssakuorot, Merzi Rajala , Philomelaa rakkaudella johtanut Jennifer Moir, ja muut, jotka olivat osallisena jättimäisen tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa.

#ChoirsForEcocideLaw
#StopEcocide
#EcocideLawFinland
#luonnonpuolesta
Philomela
Philomela4 päivää sitten
🎵Let’s Change the Rules – Choirs for Ecocide Law -konsertti koittaa vihdoin huomenna klo 18 Musiikkitalossa! Konsertti on loppuunmyyty.🎶

Videolla maistiainen siitä, mitä on luvassa❤
Philomela
Philomela
Philomela1 viikko sitten
Philomelan viikonloppuleiri loi salin täydeltä lämpöä ja energiaa takatalveen. Anna Gallonin johdolla treenattiin juhlakonserttiin tulossa olevia tilaussävellyksiä: mm. islantilaista kehtolaulua ja kuoron oman Charlotta Hagforsin ja Annan sävellyksiä. Sunnuntaina saatiin vieraaksi ensin rakas ystävämme Tellu Turkka tuomaan räväkästi lihaa ja eloa teokseensa ja päivän päätteeksi vielä ihana Aili Järvelä ehti avaamaan oman sävellyksensä taustoja ja tulkintaohjeita mm. tuikkauspolkkaan ja tähtitaivaisiin. Tässä jo oikein odottaa, että päästään tuomaan tämä kokonaisuus yleisön eteen. Nyt pitää vielä vähän malttaa ja kypsytellä… 🙃
Philomela
Philomela1 viikko sitten
Lämmin osanotto Kaj Chydeniuksen läheisille. Tänään Philomelan laululeirillä tuntui hyvältä virittää Jäähyväiset suuren säveltäjän muistolle. Sovituksen Philomelalle on tehnyt Jarkko Riihimäki.
Musiikki elää ja vaikuttaa aina, kiitos Kaj.❤️

Tämän sovituksen voi kokonaisuudessaan kuunnella Philomela Light -levyltä ja Spotifystä.
https://open.spotify.com/track/7Mppod0uFspjYPyIfnZD9V?si=QVVkFMCQSZe-L0YsbmEFlg
Philomela
Philomela
Philomela1 viikko sitten
Philomelalle on aina ollut tärkeää tehdä laulaen hyvää: edistää ihmisten hyvinvointia ja yhteiskunnallista hyvää musiikin avulla. Siksi olemme mukana Choirs for Ecocide Law -konsertissa. Projektin tavoitteena on luonnon ja ihmiskunnan hyvinvointi - herättää huomaamaan, että nyt on toimittava, yhdessä. Haluamme olla tässä muutoksessa mukana!
Konsertissa Philomelaa johtaa upea Jennifer Moir.

It has always been important to Philomela to do good by singing: to increase people’s well-being and social good through music. That is why we are participating in the Choirs for Ecocide Law Concert. The objective of the project is the well-being of nature and humanity - to make us realize that we must act now, together. We want to be part of this change!
In this concert Philomela is conducted by wonderful Jennifer Moir.

Liput/Tickets:
https://musiikkitalo.fi/tapahtumat/lets-change-the-rules-choirs-for-ecocide-law/

Lue lisää/read more:
https://ecocidelawfinland.org/choirs-for-ecocide-law-27-4-24/

FB:
https://www.facebook.com/events/1086275692799013
Philomela
Philomela3 viikkoa sitten
Helsingin Musiikkitalossa järjestetään lauantaina 27.4.2024 klo 18.00 Choirs for Ecocide Law - Let´s Change the Rules -konsertti. Tapahtuma on suomalais-ruotsalainen rytmimusiikin kuoroprojekti, jonka päätarkoituksena on levittää tietoisuutta kansainvälisestä luonnontuhontalaista (Ecocide Law). Projekti julkaistiin maailman kuorosymposiumissa (WSCM) Istanbulissa huhtikuussa 2023 ja nyt Musiikkitalossa kuullaan ensimmäinen suuren mittakaavan Choirs for Ecocide Law -suurkonsertti.

Philomelalla on ilo ja kunnia laulaa konsertissa johtajanaan Jennifer Moir. Lavan jakavat kanssamme solistiensemblet Grex Musicus, Musta Lammas, Higher Ground Vocals, Vaskivuoren lukion kamarikuoro, Tampereen Ihankaikkinen Kuninkaallinen Tuomiokuoro ja lauluyhtye Flok. Konsertti koostuu populaarimusiikin tyyliin sävelletyistä kappaleista, joiden säveltäjät ovat ympäri maailmaa.

Kaikki osallistuvat artistit, muusikot, kuorot, ohjaaja, tuotanto ja grafiikka lahjoittavat työpanoksensa hankkeen hyväksi. Konsertin mahdollinen tuotto lahjoitetaan Stop Ecocide Foundation -säätiölle.

Konsertin tärkein sanoma on, että tarjolla on myönteinen mahdollisuus yhteisen planeettamme vaalimiseksi. Tervetuloa konserttiin, jossa tuhat kuorolaista laulaa luontoon liittyvistä iloistaan ja suruistaan, turhautumisestaan ja toivostaan.

https://musiikkitalo.fi/tapahtumat/lets-change-the-rules-choirs-for-ecocide-law/?fbclid=IwAR2smhtXChv2cvUNTKepzn56Bo_RF-Y-g8D2K6VYXqNOyli29vZP1EyR5ng

Instagram

6 kuukautta sitten
7 kuukautta sitten
7 kuukautta sitten
7 kuukautta sitten
8 kuukautta sitten
8 kuukautta sitten