Etusivu

Philomela – Ääni ja tunne, johon haluat jäädä. Philomela välittää vahvoja tunteita ja koskettavia tarinoita. Philomela on keskittynyt suomalaiseen ja pohjoismaiseen, usein kansanperinteestä kumpuavaan musiikkiin. Helsingissä toimiva Philomela on perustettu 1984 ja viettää tänä vuonna 35-vuotisjuhlavuottaan. Kuoroa johtaa musiikkineuvos Marjukka Riihimäki.

Philomela
Philomela3 kuukautta sitten
Philomela toivottaa hilpeää ja virikkeellistä etävappua kaikille! 🎈🥂☀️
Philomela
Philomela
Philomela4 kuukautta sitten
Hyvää pääsiäistä, valoa kohti!
💛🐣💛🐣💛

Philomela on tänäkin vuonna mukana pitkäperjantain sanajumalanpalveluksessa Temppeliaukion kirkossa. Messu alkaa juuri nyt klo 10 ja on katsottavissa Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla: https://youtube.com/channel/UCSoM5qCsbpHDAbVKN5GOSTQ
Philomela
Philomela4 kuukautta sitten
Loistavaa Minna Canthin ja tasa-arvon päivää!

"Ensimmäinen ehto naisen edistymiselle on persoonallinen ja henkinen vapaus. Siihen perustuu kaikki muu.” -Minna Canth

Anna-Mari Kähärä sävelsi Minna Canthin teksteihin neliosaisen "Kaikki naiset älkööt tehkö käsitöitä" teoksen Philomela ja KYN- kuoroille. Sonya Lindforsin koreografioiman teoksen premiere oli Minäkin olen Minna Canth -175 -vuotisjuhlassa Suomen Kansallisteatterissa.

Valot: Kalle Ropponen
Tv-ohjaus: Matti Grönberg
Philomela
Anna-Mari Kähärän sävellys suurkuorolle Minna Canthin 175-vuotisjuhlassa
Anna-Mari Kähärä sävelsi Minna Canthin teksteihin nelosaisen "Älkööt kaikki naiset tehkö käsitöitä" teoksen Philomela ja KYN-kuoroille.
areena.yle.fi
Philomela
Philomela4 kuukautta sitten
Perjantaina 12.3.2021 klo 14.05 tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun hallitus tiedotustilaisuudessaan suositteli yli 500 hengen tapahtumia kiellettäväksi. Siitä alkoi suomalaisen elävän musiikin eloonjäämistaistelu, jossa ala jätettiin selviytymään ilman toimintavalmiuksia tai tulevaisuutta.
LiveFIN ry järjestää hiljaisen hetken suomalaisen elävän musiikin puolesta perjantaina 12.3. klo 14.05–14.06.
#VuosiHiljaisuutta #hiljainenhetki
Kuvat: Tanja Ahola

Instagram