Etusivu

Philomela – Ääni ja tunne, johon haluat jäädä. Philomela välittää vahvoja tunteita ja koskettavia tarinoita. Philomela on keskittynyt suomalaiseen ja pohjoismaiseen, usein kansanperinteestä kumpuavaan musiikkiin. Helsingissä toimiva Philomela on perustettu 1984 ja viettää tänä vuonna 35-vuotisjuhlavuottaan. Kuoroa johtaa musiikkineuvos Marjukka Riihimäki.

Philomela
Philomela oli live-tilassa.4 viikkoa sitten
Philomela
Philomela
Philomela on paikassa Soutuseura SMARK.2 kuukautta sitten
Soutuseura SMARK
Tässä Philomelan soutajat treenaa ensi vuoden Sulkavan Suursoutuihin! Open palaute oli, että meillä on hyvä rytmi ja liuku 💪🚣‍♀️
Philomela
Philomela2 kuukautta sitten
Nyt se on nähtävissä — Philomelan kokonaan etänä toteutettu videokuoroteos Hanni Autereen sävellykseen Puhun Puille. 💗💗💗

Teos kuvaa helsinkiläisten naisten kokemuksia poikkeustilasta keväällä 2020. Naiset toimivat moninaisissa arkisissa rooleissaan ja erilaisissa työtehtävissään, samalla kannatellen monia ihmisiä. Tilaa omille tunteille on vaikea löytää, mutta lohtua tuo yhteys rakkaisiin ihmisiin, taiteeseen, kotikaupunkiin ja sen luontoon.

Hyvää Helsinki-päivää kaikille! 🤗
Philomela
Philomela2 kuukautta sitten
Tänään se julkaistaan — Philomelan tuore videokuoroteos, joka kuvaa helsinkiläisten naisten kokemuksia poikkeustilasta keväällä 2020. Naiset toimivat moninaisissa arkisissa rooleissaan ja erilaisissa työtehtävissään, samalla kannatellen monia ihmisiä. Tilaa omille tunteille on vaikea löytää, mutta lohtua tuo yhteys rakkaisiin ihmisiin, taiteeseen, kotikaupunkiin ja sen luontoon. Musiikkina teoksessa on Hanni Autereen sävellys Puhun puille, jonka keskeinen viesti on luonnon rooli ihmisen huolien kuuntelijana. Tässä Hanni jakaa omia ajatuksiaan videoprojektistamme.

Katso Puhun puille -videoteoksen ensiesitys tänään klo 10 osoitteessa www.helsinkikanava.fi.
Video esitetään osana Helsinki-päivän virallista ohjelmaa.
Philomela

Instagram