Home

Philomela – Ääni ja tunne, johon haluat jäädä. Philomela välittää vahvoja tunteita ja koskettavia tarinoita. Philomela on keskittynyt suomalaiseen ja pohjoismaiseen, usein kansanperinteestä kumpuavaan musiikkiin. Helsingissä toimiva Philomela on perustettu 1984.

Facebook

Philomela
Philomela3 päivää sitten
Espoon Kaupunginteatteri
Philomela kävi eilen katsomassa uskomattoman hienon Kysy siskoilta -musiikkiteatteriesityksen Espoon kaupunginteatterissa. Tämä musikaali olisi pitänyt tehdä jo muutama vuosituhat sitten. Nyt se pitäisi ehdottomasti lisätä peruskoulun opetussuunnitelmaan.

Lavalla maestro Anna-Mari Kähärä, Eija Ahvo, Sara Puljula, Pauliina Saarinen, Anna-Sofia Tuominen ja Anna-Elina Lyytikäinen. Suosittelemme lämpimästi kaikille, jotka ovat estrogeenin vallassa tai vaikutuksen piirissä. 😉

Meidät kutsuttiin encoreen lavalle ja vedettiin yhdessä Hehkuu.
”Anna veden palaa, anna veden palaa, anna tulen sulaa, anna tulen sulaa, anna sisko palaa, anna sisko palaa!”

Video: Petri Niemelä
Philomela
Philomela
Philomela1 viikko sitten
Selviääkö tällä videolla miksi kannattaa tulla Philomelan perhejouluun? Ratkeaako joulun arvoitus? Kannattaa katsoa mitä joulutonttu Makkosella on asiaa.🦊🎄

Philomelan perhejoulu la 16.12. klo 17 Temppeliaukion kirkko
Liput Tiketistä tai ovelta:
https://www.tiketti.fi/philomelan-joulu-temppeliaukion-kirkko-helsinki-lippuja/94353

Lämpimästi tervetuloa!🧑‍🎄🎶
Philomela
Philomela
Philomela2 viikkoa sitten
Tiedämme, että joulutontut asuvat Joulupukin, Joulumuorin ja porojen sekä muiden metsän eläinten kanssa Korvatunturilla. Mutta tiedämmekö mikä on tämän tontun lempieläin? Entä mikä joululaulu saa hänet iloiselle mielelle? Videolta saattaa paljastua salaisuuksia.🧑‍🎄🌲

Tervetuloa Philomelan perhejouluun selvittämään loput tontun salaisuuksista!

Philomelan perhejoulu la 16.12. klo 17 Temppeliaukion kirkko
Liput Tiketistä tai ovelta:
https://www.tiketti.fi/philomelan-joulu-temppeliaukion-kirkko-helsinki-lippuja/94353
Philomela
Philomela
Philomela2 viikkoa sitten
Philomelan joulu värähtelee valoa, toivoa ja rakkautta. Lämpimästi tervetuloa kanssamme musiikin syleilyyn.

⭐️ Lauantai 16.12. Philomelan perhejoulu, Temppeliaukion kirkko klo 17 (koko perheelle sopiva lyhyempi konserttikokonaisuus)

⭐️ Lauantai 16.12.2023, Philomelan joulu, Temppeliaukion kirkko klo 19

⭐️ Perjantai 22.12.2023 Philomelan joulu, Paavalinkirkko klo 19

Joulukonsertit johtaa Jennifer Moir

Liput konserttiin Tiketistä: https://www.tiketti.fi/philomelan-joulu-temppeliaukion-kirkko-helsinki-lippuja/94353 tai ovelta.

Aikuiset 25 €
Alennuslippu (eläkeläinen, varusmies, opiskelija) 20 €
12–17-vuotiaat 15 €
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi
Kannatuslippu 30 €

Edullisemman perhekonsertin lippujen hinnat ja lippupaketit Tiketistä.
Philomela
Philomela2 viikkoa sitten
Philomelalla oli kunnia esiintyä Helsingin yliopiston järjestämässä Maailman kulttuurineuvoston 38. World Cultural Council Awards -kutsuvierastapahtumassa. Kansalliskirjaston upea miljöö sai satakielet heläyttämään laulunsa tänään erityisen kirkkaasti. Onnittelemme palkittuja tutkijoita!

Philomela had the honor of performing at the 38th World Cultural Council Awards guest event organised by the University of Helsinki. The wonderful milieu of the National Library of Finland made these nightingales sing especially brightly tonight. We congratulate the awarded researchers!

Kuvat: Elina Kuorelahti
Philomela
Philomela4 viikkoa sitten
Philomelan laulajien päättyvä viikko on sisältänyt syyslomailun lisäksi sunnuntaiaamuisen jumalanpalvelusavustuksen sekä kaksi tilausesiintymistä. Esiinnyimme keskiviikkona AI-Mind -konferenssissa, joka kokosi Espooseen tekoälyn avulla muistisairauksien diagnostiikkaa kehittävät kansainväliset tutkijat. Kuoroa johti Hanna Renvall, joka on paitsi yksi varajohtajistamme, myös yksi AI-Mind -hankkeen johtajista. Philomela oli tällä viikolla mukana myös käytännön aivoterveystyössä, kun esiinnyimme Afasiakeskuksen asiakkaille.

Tulevalla viikolla käynnistämme yhteistyön Jennifer Moirin kanssa ja ryhdymme harjoittelemaan jouluohjelmistoa. Tänäkin vuonna Philomelan joulu on täynnä joulun tunnelmaa. Tervetuloa kuulemaan! ⭐️

Liput: https://www.tiketti.fi/philomelan-joulu-temppeliaukion-kirkko-helsinki-lippuja/94353

Kuvat Ilkka Nissilä

Instagram

1 kuukausi sitten
1 kuukausi sitten
2 kuukautta sitten
2 kuukautta sitten
2 kuukautta sitten
3 kuukautta sitten