Levyt

Philomela on levyttänyt 9 omaa CD:tä vuosina 1990 – 2018 ja julkaissut myös musiikkivideoita. Levyjä myydään konserttien yhteydessä ja aiemmin levytettyjä albumeja voi tilata myös Alba-levy-yhtiön verkkokaupasta.

Samsara

Samsara on valittu vuoden 2018 kuorolevyksi.

Philomela Light

Joulun sydänyö 2007 (Alba Records)

Suomalaisen joulun kuulautta, kirkkautta ja hiljaisuutta Philomelan joululevyllä. Mukana perinteisiä joululauluja ja uusia sävellyksiä Mia Makaroffilta, Päivi Ojanperältä, Aija Puurtiselta ja Sanna Kurki-Suoniolta. Osta levy Alban verkkokaupasta.

Mieli, 2004 (Alba Records)

Sanna Kurki-Suonion, Anna-Mari Kähärän, Tellu Turkan ja Toni Edelmannin sävellyksiä yhteisenä teemanaan tunteet ja tunnelmat. Lähes kaikki levyn kappaleet on sävelletty tai sovitettu 2000-luvulla. Osta levy Alban verkkokaupasta tai
Amazonista
.

Tuulen nostatus, 2001

Tampereen Sävelen Grand Prixin kunniaksi tehty single. Modernia ja raikasta musiikkia mm. Sanna Kurki-Suoniolta, Anna-Mari Kähärältä, Mari Kaasiselta ja Toni Edelmannilta. Loppuunmyyty.

Rakkaus repii jäsenet, 1999

Vuoden kuorolevy 1999 -palkinnon saanut Rakkaus repii jäsenet kätkee sisäänsä Markku Kilpiön Sapfo-sarjan sekä Tellu Virkkalan suuren suosion saavuttaneen Suden Aika -teoksen. Loppuunmyyty.

Philomela in Dreams, 1997

Levy sisältää modernin kuoromusiikin klassikoita kuten Einojuhani Rautavaaran Lorca-sarjan ja Erik Bergmanin Dreamsin. Tilaa Alba Recordsin verkkokaupasta tai Amazonista.

Sydämeni Joulu, 1992

Uutta ja perinteistä joulutunnelmaa. Levy on valitettavasti loppuunmyyty. Muutamia levyn lauluja löytyy CD-kokoelmalta ”Christmas Carols from Around the World” (Naxos).

Satakieli, 1990

Philomelan ensimmäisellä levyllä soi suomalainen runous. Loppuunmyyty.