Levyt

Philomela on levyttänyt 9 omaa CD:tä vuosina 1990 – 2018. Philomelan uusin levy Samsara valittiin vuoden 2018 kuorolevyksi.

Samsara

Philomela Light

Philomelan aiemmin levytettyjä albumeja voi ostaa Alba-levy-yhtiön verkkokaupasta. Levyjä myydään myös konserttien yhteydessä.

Joulun sydänyö 2007 (Alba Records)

Suomalaisen joulun kuulautta, kirkkautta ja hiljaisuutta Philomelan joululevyllä. Mukana perinteisiä joululauluja ja uusia sävellyksiä Mia Makaroffilta, Päivi Ojanperältä, Aija Puurtiselta ja Sanna Kurki-Suoniolta. Osta levy Alba Recordsin verkkokaupasta.

Mieli, 2004 (Alba Records)

Sanna Kurki-Suonion, Anna-Mari Kähärän, Tellu Turkan ja Toni Edelmannin sävellyksiä yhteisenä teemanaan tunteet ja tunnelmat. Lähes kaikki levyn kappaleet on sävelletty tai sovitettu 2000-luvulla. Osta levy Alba Recordsin verkkokaupasta tai Amazonista.

Tuulen nostatus, 2001

Tampereen Sävelen Grand Prixin kunniaksi tehty single. Modernia ja raikasta musiikkia mm. Sanna Kurki-Suoniolta, Anna-Mari Kähärältä, Mari Kaasiselta ja Toni Edelmannilta. Loppuunmyyty.

Rakkaus repii jäsenet, 1999

Vuoden kuorolevy 1999 -palkinnon saanut Rakkaus repii jäsenet kätkee sisäänsä Markku Kilpiön Sapfo-sarjan sekä Tellu Virkkalan suuren suosion saavuttaneen Suden Aika -teoksen. Loppuunmyyty.

Philomela in Dreams, 1997

Levy sisältää modernin kuoromusiikin klassikoita kuten Einojuhani Rautavaaran Lorca-sarjan ja Erik Bergmanin Dreamsin. Osta levy Alba Recordsin verkkokaupasta tai Amazonista.

Sydämeni Joulu, 1992

Uutta ja perinteistä joulutunnelmaa. Muutamia levyn lauluja löytyy CD-kokoelmalta ”Christmas Carols from Around the World” (Naxos).
Loppuunmyyty.

Satakieli, 1990

Philomelan ensimmäisellä levyllä soi suomalainen runous.
Loppuunmyyty.