Liput

Philomela esiintyy seuraavan kerran Anna-Mari Kähärän emännöimässä naistenpäivän suuressa juhlakonsertissa Musiikkitalossa sunnuntaina 8.3. klo 18.

Ääni on naisten! Suuri naistenpäivän juhlakonsertti 8.3.2020

Osta liput konserttiin Ticketmasterista

Ääni on naisten, kun upeat naismuusikot ja -runoilijat nostetaan estradille Musiikkitalossa. Anna-Mari Kähärä tuo musiikissaan esille tunnetut suomalaiset naisrunoiljat L.Onervasta Elvi Sinervoon ja Eeva-Liisa Mannerista Aila Meriluotoon, joiden tekstejä hän on säveltänyt niin kuoroille kuin laulusolisteille.

Juhlakonsertissa lavalle nousevat yli 80-henkiseksi suurkuoroksi yhdistyvät huippukuorot KYN ja Philomela johtajinaan musiikkineuvokset Kaija Viitasalo ja Marjukka Riihimäki sekä mm. L. Onervan runoja tulkitseva valovoimainen Maria Ylipää. Konsertissa kuullaan Minna Canthin kirjeisiin sävelletty ja Sonya Lindforsin koreografioima vavahduttava teos ”Kaikki naiset älkööt tehkö käsitöitä”, joka kantaesitettiin Minna Canthin 175 -vuotisjuhlassa maaliskuussa 2019. Teos on toiminut koko juhlakonsertin inspiraationa.

Lavalla nähdään myös otteita Katja Lundén Companyn teoksesta Universo, jossa flamenco ja Kähärän musiikki yhdistyvät uudenlaiseksi taideteokseksi. Mukana loistavat myös Janne Marja-Aho ja Sara Puljula.

On korkea aika juhlia suomalaisia naistaiteilijoita sadoin äänin!

Anna-Mari Kähärä, sävellykset, piano ja juonto
Maria Ylipää
KYN, joht. Kaija Viitasalo
Philomela, joht. Marjukka Riihimäki
Katja Lundén Company, solisteina Janne Marja-Aho ja Sara Puljula
Järjestäjä: Sublime Music Agency Ltd.