Date
Suden Aika, Tallinna
Tallinn, ESTONIA
Mustpeade Maja Pikk tn 26
Tallinn, 10133
ESTONIA
Note

Suden aika -teos pohjaa kalevalaiseen perinteeseen ja tarinoihin. Se on väkevä tarina nuoren naisen elämän erehdyksistä ja niiden hinnasta, mutta myös vahvuudesta ja toivosta. Yleisön ympärille levittyvä liikkuva 45 minuuttinen teos on kiertänyt maailmaa Philomela-kuoron matkassa jo 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi esitys nyt Tallinnassa 24.8 klo 16. Sävellys Tellu Turkka, visualisointi Päivi Järvinen, kuoron ohjaus Marjukka Riihimäki.

Date
Nuori Luotsi mykkäelokuva
Helsinki, Finland
Kino Regina Töölönlahdenkatu 4 00100 Helsinki
Helsinki, 00100
Finland
Note

Philomela esittää Kino Reginassa ainutlaatuisen kinokonsertin, jossa kotimainen mykkäelokuva, Erkki Karun ohjaama ihmissuhdedraama Nuori luotsi (1928), herää eloon ennenkuulumattomalla tavalla. Kuorojen maailmanmestaruustitteliäkin kantavaa Philomelaa johtaa musiikkineuvos Marjukka Riihimäki. Helsingin Juhlaviikkojen ohjelmaa.

Date
Taika - Philomela 35
Helsinki, Suomi
Mannerheimintie 13
Helsinki, 00100
Suomi
Note

PHILOMELA kutsuu sinut juhlimaan 35-vuotista musiikillista taivaltaan juhlakonsertissa. Tule mukaan heittäytymään musiikin taikaverkkoon, jossa kaikki tunteet ovat sallittuja. Vahvojen ja itsenäisten naisten muodostaman kollektiivin ilo ja luovuus kantavat rankkojenkin aiheiden yli.
Juhlakonsertissa esitellään ohjelmiston helmistä hurjimmat ja koskettavimmat. Kuullaan myös Soila Sariolan, Jussi Chydeniuksen, Anders Edenrothin ja Virpi Eroman tilaussävellyksiä. Aivan uuden luvun kuoromusiikin historiassa avaa Kalevi Louhivuoren teknologiaa ja kuorolaulua ennakkoluulottomasti yhdistävä kantaesitys, jossa hyödynnetään KAiKU Music Glove -musiikkikäsineitä.
Tule mukaan marraskuiseen musiikin ilotulitukseen Helsingin Musiikkitalolle 16.11.2019 klo 18.