Pienryhmä

PHILOMELAN PIENRYHMÄT, AINA VALMIINA LAULAMAAN!

Kun haluat juhlaasi tai tapahtumaasi unohtumattoman musiikkielämyksen, tilaa paikalle Philomela tai sen pienryhmä.

Philomela – livenä paras

Philomelan esitykset sopivat tunnelmanluojiksi kaikkiin tilanteisiin: syntymäpäiväjuhliin, perhejuhliin, häihin, muistotilaisuuksiin tai yritystilaisuuksiin. Pienryhmillämme on kokemusta niin suurten vierasjoukkojen diplomaattipäivällisistä kuin pienen perhepiirin kastejuhlistakin. Kaikkiin tilanteisiin löytyy sopivankokoinen laulajisto ja elämyksellinen ohjelmisto. Philomelan esityksistä monet voidaan rakentaa kolmiulotteisiksi äänimaisemiksi, joissa juhlan sankari tai koko vierasjoukko ympäröidään musiikilla. Voimme tuoda tilaisuuteenne kokonaisen konsertin tai dramatisoidun esityksen, voimme toimia laulavana kunniakujana vihkiparille tai käydä laulamassa yksittäisen yllätysserenadin syntymäpäiväsankarille. Laulajamme ottavat jokaisen kuulijan huomioon henkilökohtaisesti ja välittävät musiikin tunnelman sielusta sieluun. Livenä kaikki on mahdollista, ja elämys on taattu.

Ohjelmisto kuten haluatte

Philomelan ohjelmistossa on musiikkia useilta aikakausilta ja eri tyylilajeista. Tarvitaanpa harrasta ja herkkää tai vauhdikkaampaa musiikkia, meiltä sitä löytyy, ja kokonaisuus räätälöidään aina tilaajan toiveiden mukaan. Ohjelmistoon kuuluu serenadeja, ikivihreitä, poppia, kansanlauluja, virsiä, klassista musiikkia sekä hartaita ja viihteellisempiä joululauluja. Ja jos niin sovitaan ja aikataulu sen mahdollistaa, voimme myös tehdä uusia sovituksia tilaajan toivekappaleista.. Spiikit räätälöimme aina tilanteeseen sopiviksi, ja spiikkaus sujuu luontevasti vähintäänkin suomeksi ja englanniksi vaikka muidenkin kielten taitajia laulajistostamme löytyy.

Kysy lisää ja tilaa laulua vaikka heti

Philomela-pienryhmän voi tilata suoraan pienryhmävastaavaltamme, jonka kanssa sovitaan ohjelmistosta ja siihen sopivasta kokoonpanosta. Pienryhmä järjestyy nopeallakin aikataululla eli aina kannattaa kysyä! Hoidamme itsemme sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Laulajamme ovat kätevästi liikuteltava 3D-äänentoistojärjestelmä, joka ei tarvitse edes sähköä tai muita erityisjärjestelyjä esiintymispaikalla.

Ota rohkeasti yhteys ja kysy lisää. Philomela on elämys, joka jää mieleen vielä musiikin tauottuakin.

Booking: Saura Booking Agency, johanna@saurabooking.com 050 548 1793

 

Jos tarvitset enemmän volyymiä tapahtumaasi, tilaa koko philomela.